Uusimmat

Muokattava ja aktiivinen vastamelu on täyslangattomien Jabra Elite 85t -kuulokkeiden valtti – Myös Elite 75t -mallit saavat vastamelun ilmaisella ohjelmistopäivityksellä

23.09.2020 09:42 Muropaketin toimitus

Jabra on esitellyt uuden Elite 85t -kuulokemallin, jossa käytetään aiempaa edistyksellisempää, aktiivista vastamelua. Lisäksi Elite 75t -mallien omistajat saavat aktiivisen vastamelun käyttöönsä ohjelmistopäivityksen kautta.

Juuri julkaistuissa Jabra Elite 85t -kuulokkeissa käytetään 12-millimetrisiä kaiutinelementtejä. Rakenne on puoliavoin, ja tulppien geelipehmusteet on muotoiltu ovaalimmaksi, mikä parantaa kuulokenappien tiiviyttä. Valmistaja kertoo uutuuskuulokkeiden olevan silti markkinoiden pienimpiä ANC-kuulokkeita.

Täyslangattomat Jabre Elite 85t -nappikuulokkeet on varustettu valmistajan edistyksellisimmällä ja tehokkaimmalla aktiivisella Jabra Advanced ANC -vastamelutoiminnolla. Sen voimakkuutta voi säätää portaattomasti täydellisestä vastamelusta ääniä läpipäästävään HearThrough -tilaan.

Puhelukäyttöä varten kuulokkeissa on peräti kuusi mikrofonia, kolme kummassakin kuulokenapissa: yksi sisäpuolella ja kaksi ulkopuolella. Vastamelutoiminnossa hyödynnetään näistä neljää. Parannettu tuulisuojaus vaimentaa tuulen kohinaa ulkona ollessa.

Jabra Elite 85t:n akunkesto on 5,5 tuntia vastamelu päällä, ja latauskotelosta saa lisää soittoaikaa 25 tuntia tai 31 tuntia ilman vastamelua. Lataus onnistuu myös langattomasti. Kuulokkeilla on IPX4-luokitus.

Jabra Elite 85t on saatavilla marraskuussa 2020 ja suositushinta on 250 euroa. Värivaihtoehtona on aluksi Titanium/Black. Tammikuussa 2021 saataville tulevat myös Gold/Beige, Copper/Black, Black ja Grey.

Muropaketissakin erityisesti rakenteesta ja mikrofoniäänestä kiitosta kerännyt Jabra Elite 75t -malli sekä Elite Active 75t -kuulokkeet saavat vastamelutoiminnon uutena lisäominaisuutena. Kyseisten mallien omistajat saavat päivitettyä kuulokkeensa ilmaiseksi vastamelumalleiksi Sound+ -sovelluksesta. Uusien Elite 75t -mallien ostajille vastamelu on päivitetty kuulokkeisiin valmiiksi.