Uusimmat

Nokia 9-puhelimesta vuodettu renderöityjä kuvia sekä laitetta esittelevä video

13.10.2017 12:35 Muropaketin toimitus

HMD Globalin kehittämästä Nokia 9 -mallista vuoti julkisuuteen renderöityjä kuvia sekä tulevaa älypuhelinta eri puolilta esittelevä video.

HMD:n tulevasta lippulaivaluokan Nokia 9 -älypuhelimesta on vuotanut julkisuuteen renderöityjä kuvia sekä laitetta eri puolilta esittelevä video. Vuotojen perusteella Nokia 9 tarjoaisi käyttäjälleen kaarevan muotoilun sekä kaksoiskameran.

Kuvissa ja videoissa näkyy myös sormenjälkitunnistin sekä USB-C-liitäntä. Kuten myös muiden valmistajien uusimmissa lippulaivoissa, niin myös Nokia 9:n 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä loistaa poissaolollaan. Ennakkoveikkailujen mukaan Nokia 9:n näytön koko olisi 5,5 tuumaa ja se toimisi QHD-resoluutiolla. Järjestelmäpiiriksi povataan Snapdragon 835:ttä ja keskusmuistin kooksi neljää gigatavua.

Vuodon lähteenä toimivaa OnLeaks-tiliä ylläpitävää Steve Hemmerstofferia sekä intialaista Compareraja-sivustoa voidaan pitää aikaisempien vuotojen perusteella melko luotettavina lähteinä. Vielä tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin HMD aikoo julkistaa tulevan lippulaivansa virallisesti, mutta se saattaa tapahtua vielä kuluvan vuoden aikana.