Uusimmat

Samsung Galaxy Note9:n ennakkotilaajille tarjotaan valtava määrä Fortniten sisäistä pelivaluuttaa?

06.08.2018 09:38 Muropaketin toimitus

Aiemmat huhut kertoivat, että Fortnite Battle Royalen Android-versio julkaistaan aluksi yksinoikeudella Samsung Galaxy Note9 -puhelimelle. Nyt vaikuttaa siltä, että ennakkotilaajat palkitaan myös sievoisella summalla V-buckseja.

Fortnite Battle Royale on tämän hetken kuumin pelihitti. Räiskintää ja rakentelua yhdistelevä Fortnite onkin julkaistu tähän mennessä jo PC:lle, mac OS:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä iOSille. Aiemmin uutisoimme, kuinka Fortniten Android-versio julkaistaan kuitenkin todennäköisesti aluksi pelkästään Samsungin tulevalle Galaxy Note9 -lippulaivalle.

Nyt Epic Gamesin verkkosivuilta löytyneet viitteet kertovat, että Galaxy Note9:n ennakkotilaajat palkitaan myös reilulla summalla Fortniten sisäistä V-Bucks-valuuttaa. XDA-Developersin mukaan ennakkotilaajille jaettaisiin 15 000 V-Bucksia, mikä vastaa noin 150 euron arvoista etua.

Fortniten Android-version tarkasta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta se tapahtunee samoihin aikoihin Galaxy Note9:n myynnin alkamisen kanssa. Fortnite ei kuitenkaan saavu Play Storeen, vaan Epic Games jakaa sitä omatoimisesti.