Uusimmat

Testissä Motorola Moto X Force

22.02.2016 19:46 Juha Kokkonen

Tutustuimme tammikuussa aiemmin viime vuonna julkaistuihin Motorolan Moto X Play ja Moto X Style -puhelimiin, kun samoihin aikoihin Moto X -mallisto oli juuri täydentynyt kolmannella mallilla. Moto X Forceksi nimetty malli näki päivänvalon kansainvälisillä markkinoilla marraskuun alussa, mutta Suomeen se rantautui heti vuodenvaihteen jälkeen. Moto X Force herätti julkaisunsa jälkeen runsaasti huomiota, sillä valmistaja ilmoitti puhelimesta löytyvän rikkoontumattoman ShatterShieldiksi brändätyn näytön. Lupaustensa katteeksi Motorola lupaa Moto X Forcen näytölle neljän vuoden takuun.

motoxforce_0

Motorola toi Moto X Forcen Suomessa myyntiin heti vuodenvaihteen jälkeen 4. tammikuuta. Laite tuli saataville Elisan ja Verkkokauppa.comin valikoimiin ja sen saatavuus on edelleen rajattua tietyille jälleenmyyjille. Moto X Forcen suositushinta on Suomessa 749 euroa, eli se on hinnaltaan Motorolan malliston lippulaivapuhelin. Hinta.fi-hintavertailupalvelun mukaan Moto X Forcen saa edullisimmillaan 735 euroon, joten kovin paljon hinta ei ole vielä päässyt suosituslukemasta putoamaan.

motoxforce_1

Moto X Force toimitetaan samanlaisessa suurikokoisessa kovakantisessa pahvirasiassa kuin sisarmalli Moto X Style – pakkauksen abstraktit kuvitukset ovat tosin väriltään oransseja. Pakkauksen pinnassa ei ole lainkaan kuvaa puhelimesta ja myös tiedot teknisistä ominaisuuksista ovat hyvin vähäisiä. Pakkauksen mukana ei toimiteta juurikaan mitään ylimääräistä, toisin kuin suuren koon perusteella saattaisi odottaa. Pakkauksen sisällä kaikki on pakattu siististi omiin pahvikuoriinsa, mutta päällimmäisenä mieleen tulee lähinnä tilan tuhlaus. Itse puhelimen ohella pakkauksesta löytyy TurboPower 25 -pikalaturi (12 V 2,15 A), SIM-korttikelkan irrotustyökalu, turvallisuusohjeet, pikaohjeet sekä takuutiedot.

Sisältö

  1. Esittely, pakkaus & oheistarvikkeet
  2. Ulkoista tarkastelua ja tekniset ominaisuudet
  3. Kamera, käyttöjärjestelmä & suorituskyky ja akunkesto
  4. Yhteenveto