Uusimmat

Alien-leffoista oli vähällä tulla FPS-peli, jossa olisi pelattu Aliensin klassikkohahmolla

11.02.2020 07:45 Muropaketin toimitus

Gears of War -sarjan luojana tunnettu Cliff Bleszinski on paljastanut projektin, jota hänen edesmenneellä Boss Key Productions -studiollaan suunniteltiin.

Viime vuonna Cliff Bleszinki päätti lopettaa pelialalla ja sulkea pelistudionsa kahden floppijulkaisun jälkeen. Sittemmin Bleszinki on paljastanut peliprojekteja, jotka jäivät vuosien varrella toteutumatta. Nyt hän on jälleen kertonut yhdestä, joka olisi saattanut olla todellista herkkua Alien-leffojen faneille.

Kuten VG24/7 kertoo, olisi FPS-toiminnaksi suunniteltu Alien-peli sijoittunut Aliens-elokuvan jälkeiseen aikaan, ja se olisi myös peruuttanut kaiken, mikä tapahtui elokuvasarjassa Alien 3:sta lähtien. Pelissä olisi pelattu Aliensista tutulla Newtilla, joka olisi tosin ollut jo aikuinen ja toiminut pelin sankarina.

Myös klassikkohahmo Ripley olisi näytellyt pelissä keskeistä roolia Newtin oppaana. Pelin tarinassa alienit olisivat päässeet riehumaan Maapallolla Weyland-Yutanin tutkimuskeskuksessa.

Kuten Bleszinski kertoo alla olevissa twiiteissä, kävi Boss Key Productions keskusteluja Alien-pelistä Foxin kanssa, mutta sitten Disney osti Foxin ja koko projekti kuopattiin sekaannuksessa. Projektissa ei siis koskaan päästy alustavia suunnitelmia pidemmälle.