Uusimmat

”Alkuperäinen battle royale -peli” H1Z1 saapuu PlayStation 4:lle ilmaisena

25.04.2018 08:50 Muropaketin toimitus

Kolme vuotta sitten early access -versiona ilmestynyt ja äskettäin ilmaispelattavaksi muuttunut H1Z1 kääntyy toukokuussa PlayStation 4:lle.

Daybreak Game Company on ilmoittanut tuovansa PlayStation 4:lle uuden kilpailijan Fortnite: Battle Royalelle – tai oikeastaan vanhan.

Studion selviytymiskamppailu H1Z1 ilmestyi nimittäin early access -versiona PC:lle jo yli kolme vuotta sitten, vaikka sen virallinen julkaisu tapahtuikin vasta kuluvan vuoden helmikuussa. Peliä kuvaillaankin tiedotteessa ”alkuperäiseksi, itsenäiseksi battle royale -peliksi”.

Kuten aiemmin kerroimme, muuttui H1Z1 ilmaispelattavaksi maaliskuussa, ja ilmaisena se saapuu myös uudelle alustalle. Kehittäjien mukaan H1Z1 on optimoitu PS4:lle ohjausjärjestelmää myöten, ja se tulee tukemaan PS4 Prolla myös 60 fps -ruudunpäivitystä.

Jopa 150 samanaikaisen pelaajan battle royale -kamppailuja tukevan H1Z1:n avoin beta käynnistyy PS4:llä 22. toukokuuta, ja suljettuun betaan voi ilmoittautua jo nyt pelin virallisella sivustolla. Alta näet PS4-version julkistustrailerin.

Muropaketin uusimmat