Uusimmat

Black Pantherin ohjaaja osti Nintendo Switchin ja paljasti suosikkipelinsä

26.02.2018 09:06 Muropaketin toimitus

Nintendo Switch

Black Panther -ohjaaja Ryan Coogler kertoo innostuneensa Stardew Valleysta niin paljon, ettei ole ehtinyt vielä The Legend of Zeldan pariin.

Reilu viikko sitten ensi-iltansa Suomessakin saanut Black Panther on nousemassa valtavaksi menestykseksi, ja elokuvan tekijät kiertävät parhaillaan maailmaa antamassa haastatteluja. Mikäpä sopisikaan paremmin matkojen ajanvietteeksi kuin Nintendo Switch, jollaisen elokuvan ohjaaja Ryan Coogler kertoo juuri hankkineensa.

Alla olevassa Maude Garrettin haastattelussa Coogler paljastaa, ettei hän kuitenkaan ole vielä päässyt Switchin ylistetyn julkaisupelin The Legend of Zelda: Breath of the Wildin pariin. Kaverin suosikkipeli on nimittäin Stardew Valley, koska hän kertoo pitävänsä paljon puutarhanhoidosta. Samassa pätkässä ohjaaja kertoo myös, mitä hän on parhaillaan katsomassa ja lukemassa.

Coogler ei ole todellakaan ainoa, joka on maanviljelysimulaattorin parissa viihtynyt. Kuten Nintendon julkaisemalta listalta paljastuu, oli Stardew Valley viime vuoden kuudenneksi pelatuin peli uudella konsolilla.

Alla oleva video on ajoitettu alkamaan Cooglerin haastattelu alusta. Alempaa näet myös Stardew Valleyn julkaisutrailerin.