Uusimmat

E3: Sony esti Nintendo Switchin sekä PlayStation 4:n välisen Fortnite-yhteispeluun – molemmat konsolit omistavia pelaajia odottaa ikävä yllätys

13.06.2018 15:38 Muropaketin toimitus

Nintendo julkisti eilen Fortnite Battle Royalen saapuvan Nintendo Switchille. Ikävä kyllä Sony on estänyt Switchin sekä PlayStation 4:n välisen yhteispeluun. Pelaajat eivät voi myöskään käyttää samaa Fortnite-tunnusta molemmilla konsoleilla.

Fortnite Battle Royale on tämän hetken kuumin räiskintäpeli ja nyt mukaan voi hypätä myös Nintendo Switchillä. Nintendo Switch -pelaajat voivat haastaa toistensa lisäksi myös Xbox Onella, PC:llä sekä mobiililaitteilla pelaavat pelaajat, mutta Sonystä johtuen PlayStation 4 on jätetty yhteispeluun ulkopuolelle. Kuten aiemminkin, voivat PlayStation 4 -pelaajat pelata vain PC-pelaajien kanssa.

The Vergen mukaan niitä pelaajia, jotka omistavat sekä PlayStation 4:n että Nintendo Switchin, odottaa vielä toinen ikävä yllätys. Mikäli Fortniten pelaamiseen käytetty Epic-tunnus on jo aiemmin yhdistetty PlayStation 4:ään, ei samaa tunnusta voi ainakaan toistaiseksi käyttää Nintendo Switchillä. Täten eri konsoleita varten on pakko tehdä erilliset tunnukset, eivätkä pelaajat voi käyttää esimerkiksi omia skinejään molemmilla konsoleilla.