Uusimmat

Encen sukellus jatkuu – Koki murskatappion suomalaispelaaja zehNin edustamalle Godsentille ja tippui turnauksesta

02.02.2020 23:53 Muropaketin toimitus

Encen nykytilanne näyttää ottelu ottelulta surkeammalta. Tällä kertaa suomalaisjoukkue otti pahasti pataan Jesse ”zehN” Linjalan edustamalta Godsentiltä.

Ensimmäisenä pelatussa Nukessa CT-puolella aloittanut Godsent voitti heti alkuun kahdeksan kierrosta, eikä kartan viimeistely lukemiin 16-7 ollut joukkueelle vaikeaa. Toisena pelattu Inferno oli Encen kannalta vielä huonompi kartta, sillä Encen voittaman ensimmäisen pistoolikierroksen jälkeen Godsent voitti peräti 14 kierrosta putkeen ja voitti kartan lopulta kierroksin 16-4.

Tappio oli Encelle Ice Challenge 2020 -turnauksen toinen, sillä aiemmin Ence hävisi myös Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustamalle OG:lle suoraan 2-0. Kahden tappion myötä Ence on nyt ulkona turnauksesta 2500 dollaria rikkaampana. Turnauksen finaali pelataan helmikuun kuudentena päivänä ja koko turnauksen palkintopotti on 250 000 euroa.