Uusimmat

Game Freak kommentoi tulevien Pokémon-pelien aiheuttamaa huhua

29.06.2019 13:25 Muropaketin toimitus

Pokémon-pelejä kehittävä Game Freak on kommentoinut kohua, joka syntyi, kun selvisi ettei tulevisssa Pokémon Sword ja Shield -peleissä nähdä kaikkia tähän mennessä julkaistuja pokémoneja.

Game Freakin tuottaja Junichi Masuda totesi aiemmin, että olisi todella vaikeaa tehdä yli tuhannen pokémonin hahmomallit Switch-tasoiseen peliin ja saada kokonaisuus vielä toimimaan uusien peliominaisuuksien kanssa. Siksi Swordissa ja Shieldissä ei ole mahdollista napata kaikkia mahdollisia tähän mennessä julkaistuja pokémoneja.

Tämä aiheutti kohun pokémon-pelien fanien keskuudessa. Nyt Masuda on julkaissut virallisen kommentin, jonka mukaan päätös osan pokémoneiden ulos jättämiselle oli kehittäjille hyvin vaikea. Masuda painottaa, että tämä arvostaa fanien mielipiteitä ja vaikka kaikkia pokémoneja ei nähdä Swordissa ja Shieldissä, ei se tarkoita etteikö niitä voitaisi nähdä tulevissa peleissä.

Masudan kommentti ei ole tyydyttänyt kaikkia faneja, sillä se käytännössä vahvistaa ettei Game Freak aio pyörtää päätöstään pokémonien ulos jättämisestä.