Uusimmat

”Gotta catch ’em all!” – Ei enää, sillä Pokémoneja on liikaa

18.06.2019 10:39 Muropaketin toimitus

Pokémon Sword ja Shield -peleissä ei voi kerätä kaikkia Pokémoneja, sillä niiden määrä on yksinkertaisesti liian suuri.

Alkuperäisten 150:n Pokémonin joukko on vuosien varrella kasvanut moninkertaiseksi, ja syksyllä ilmestyvien Pokémon Sword ja Pokémon Shield -pelien myötä taskuhirviöitä on pian yli tuhat. Niinpä pelikehittäjät ovatkin päättäneet, ettei yksittäiseen peliin enää jatkossa tuoda aivan kaikkia Pokémoneja.

Eurogamerin mukaan kehittäjästudio Game Freakin tuottaja Junichi Masuda on kertonut, että olisi todella vaikeaa tehdä yli tuhannen Pokémonin hahmomallit Switch-tasoiseen peliin ja saada kokonaisuus vielä toimimaan uusien peliominaisuuksien kanssa.

”Tämä päätös on henkilökohtaisesti surullinen”, Masuda kuvailee. ”Tietenkin haluaisin ottaa mukaan kaikki Pokémonit jos se olisi mahdollista, mutta tämä oli myös päätös, joka oli jonakin päivänä edessä.”

Yhden pelin sisällä ei siis enää ole mahdollista kerätä kaikkia Pokémon-maailman pikkumörkkejä. Tulevan Pokémon Home -sovelluksen avulla eri peleissä kerätyn kokoelmansa voi kuitenkin tallentaa pysyvästi samaan paikkaan.

Pokémon Sword ja Shield ilmestyvät Nintendo Switchille 15. marraskuuta. Alta näet puoli tuntia pelikuvaa, joka esiteltiin suorana E3-messuilla viime viikolla.

Muropaketin uusimmat