Uusimmat

Total War: Warhammer 2 julkaistaan syyskuun lopulla – Edellisen pelin sisältö siirtyy uuteen osaan

15.06.2017 20:23 Muropaketin toimitus

Total War: Warhammer 2 -strategiapelin julkaisupäivä on vahvistunut. Edellisen pelin sisällön on myös kerrottu siirtyvän uuden osan puolelle.

Kehutun Total War: Warhammer -reaaliaikastrategian jatko-osa on saanut virallisen julkaisupäivän. PC Gamer raportoi, että Games Workshopin suosittuun Warhammer-universumiin perustuva peli ilmestyy 28. syyskuuta.

Alkuperäisen Total War: Warhammerin (2016) pelisisällön kerrotaan myös siirtyvän uuteen peliin kiinnostavalla tavalla. Molemmat pelit omistavat pelaajat voivat pelata moninpelissä myös edellisen pelin kansoilla. Lisäksi julkaisun jälkeen julkaistava päivitys tulee yhdistämään molempien pelin kampanjakartat yhdeksi suureksi kartaksi.

PC Gamer kertoo myös, että Total War: Warhammer 2:n ennakkotilaamalla saa kaupan päälle uuden rodun ensimmäiseen peliin. Uutta kansaa ei vielä ole julkistettu, mutta sen on kerrottu saapuvan peliin vielä ennen jatko-osan ilmestymistä.

Total War: Warhammer 2 ilmestyy Windows PC:lle. Alta näet pelistä pari päivää sitten julkaistun ensimmäisen pelikuvavideon.