Uusimmat

Huhu: Sega tuo Bayonettan, Vanquishin ja alkuperäiset Shenmuet PS4:lle ja Xbox Onelle

12.09.2017 20:54 Muropaketin toimitus

Sega on tuomassa joukon uudelleenjulkaisuja PlayStation 4:lle, mikäli eurooppalaisten jakelijoiden tietoihin on luottaminen.

Sega julkaisee pian neljä aiempaa hittipeliään uudelleen PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, kertoo VG24/7. Tieto on peräisin useamman eurooppalaisen jakelijan sivuilta, joista osalta tiedot ovat tosin jo kadonneet. Mitään virallista julkaisuista ei ole tiedotettu.

Näyttää siltä, että nykykonsoleille saapuvat alunperin Dreamcastille ilmestyneet Shenmue (1999) ja Shenmue 2 (2001), sekä toimintapelit Bayonetta (2009) ja Vanquish (2010). Pelit saapuvat markkinoille kahden pelin paketteina, ja Bayonetta ja Vanquish tullaan siis myymään yhteishintaan.

Jälkimmäiset pelit kääntyivät aiemmin tänä vuonna PC:lle HD-päivitettyinä versioina, joten myöskään PS4-käännös ei ole kovin suuri yllätys. Shenmueta puolestaan ei ole koskaan julkaistu Dreamcastin ulkpuolella, ja Shenmue 2 on käännetty aiemmin vain alkuperäiselle Xboxille.

VG24/7 uskoo, että Segan päätökseen vaikuttaa Kickstarterissa menestynyt Shenmue 3, jonka odotetaan ilmestyvän ensi vuonna. Pelisivusto ei raportoi uudelleenjulkaisujen mahdollisista ilmestymispäivistä.

Lisää aiheesta:

Arvostelu: Vanquish on älyttömän hauska tuhobaletti, mutta pelinä liian lyhyt

Arvostelu: Bayonetta (PS3, Xbox 360)

Kickstarterin rahoitetuin videopeli Shenmue 3 sai trailerin, jonka hahmot näyttävät alkeellisilta