Uusimmat

Kaikki tai ei mitään: Call of Duty: Black Ops 4:n laajennuksia myydään vain Season Pass -pakettina

14.06.2018 12:40 Muropaketin toimitus

Lokakuussa ilmestyvä Call of Duty: Black Ops 4 saa julkaisun jälkeen reilusti DLC-laajennuksia. Tällä kertaa Activision tarjoaa kuitenkin vain Season Passin, eikä lisäosia voi ostaa erikseen.

Suurten pelijulkaisujen DLC-laajennuksia myydään usein joko yksittäin ostettuna tai Season Pass -pakettina, eli kausikorttina, jonka ostamalla säästää rahaa. Näin on ollut myös Call of Duty -sarjassa, mutta syksyllä ilmestyä Black Ops 4 tekee tähän muutoksen.

VG24/7 raportoi, että kaikki Treyarch Studiosin kehittämän pelin laajennukset myydään ainoastaan pakettina, eikä niitä voi ostaa yksittäin. Black Ops Pass tuo peliin kaikkiaan 12 moninpelikarttaa, viisi Zombies-moodin tasoa, sekä lisähahmoja uuteen Blackout-moodiin.

Lisäksi kehittäjät lupailevat, että kauden aikana on luvassa myös muuta uutta sisältöä ja temaattisia pelitapahtumia. Näillä yritetään VG24/7:n mukaan perustella uutta Season Pass -käytäntöä.

Call of Duty: Black Ops 4:stä on tarjolla perusversion ohella Digital Deluxe Edition, Digital Deluxe Enhanced Edition ja Pro Edition -versiot, joissa Black Ops Pass sisältyy hintaan. Peli ilmestyy 12. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.