UUSIMMAT

Split screen -ominaisuus katosi selittämättömästi Call of Duty: Black Ops 4:n battle royalesta – Treyarch lupaa korjata virheen pian

03.07.2019 13:03 | Muropaketin toimitus

Blackout-pelimuotoa ei toistaiseksi voi pelata kaverin kanssa samalla laitteella, mutta päivitys on tulossa pian.

Call of Duty -sarja on säilyttänyt pitkään split screen -ominaisuuden, eli mahdollisuuden pelata kaverin kanssa jaetulla peliruudulla. Viime vuonna ilmestyneen Call of Duty: Black Ops 4:n suosittu Blackout-pelimuoto on myös ainoa suuren luokan battle royale -räiskintä, jossa jaettu pelikuva on tarjolla.

Siksi olikin monelle pelaajalle pettymys, kun tämä ominaisuus yllättäen katosi Black Ops 4:stä tuoreen päivityksen myötä. Viime viikolla tullut päivitys poisti kaikessa hiljaisuudessa split screen -tuen Blackoutista, mutta se ei ole pysyvästi mennyttä.

Kotaku nimittäin kertoo, että Treyarch-pelistudio on luvannut palauttaa split screenin seuraavassa päivityksessä 9. heinäkuuta. Kehittäjien mukaan edellinen päivitys aiheutti epävakautta jaetulla pelinäytöllä pelattaessa, ja koska asian korjaaminen vaatii muutoksia pelin koodiin, ei sitä ole vielä ehditty tekemään.

Call of Duty: Black Ops 4 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Sarjan seuraava peli, Call of Duty: Modern Warfare ilmestyy 25. lokakuuta samoille alustoille.