Uusimmat

Kehittäjät lupaavat: Sea of Thievesiin ei koskaan tulla tuomaan loottibokseja

14.02.2018 12:43 Muropaketin toimitus

PC:lle ja Xbox Onelle ilmestyvä Sea of Thieves tulee kehittäjien mukaan todennäköisesti saamaan mikromaksujärjestelmän, mutta loottilaatikoita peliin ei tulla koskaan lisäämään.

Mikromaksut ja loottiboksit ovat herättäneet viime kuukausina valtavasti keskustelua ja kritiikkiä, etenkin Star Wars: Battlefront II:n aiheuttaman kohun myötä. Nyt ainakin yhden verkkopelin tekijät ovat ilmoittaneet sanoutuvansa irti kaikenlaisista loottibokseista.

Video Gamer nimittäin kertoo, että Raren kehittämään Sea of Thievesiin ei tulla koskaan lisäämään loottilaatikoita. Jonkinlaisia mikromaksuja on kuitenkin todennäköisesti luvassa ennen pitkää.

”Voin vahvistaa, että pelissä ei julkaisun yhteydessä ole minkäänlaisia mikromaksuja”, kertoo pelin johtava suunnittelija Mike Chapman. ”Pelin jatkuvan kehittämisen pohjalta tulemme varmaankin harkitsemaan jonkinlaisia mikromaksuja. Mutta sen voimme sanoa, että Sea of Thievesissä ei koskaan tule olemaan loottibokseja.”

Merirosvoiluun keskittyvä verkkomoninpeli Sea of Thieves ilmestyy 20. maaliskuuta Windows PC:lle ja Xbox Onelle. Kuten aiemmin kerroimme, peli on heti julkaisupäivänä tarjolla myös kuukausimaksullisen Xbox Game Pass -palvelun tilaajille ilman lisämaksuja.