Uusimmat

Xbox Game Passiin tuleva muutos tekee palvelusta huikeasti paremman

24.01.2018 08:53 Muropaketin toimitus

Microsoft on kertonut, että tulevaisuudessa kaikki Microsoft Studiosin pelit tulevat heti julkaisupäivänä myös kuukausimaksulliseen Xbox Game Pass -palveluun.

Microsoft avasi viime vuonna Xbox Game Pass -tilauspalvelun, joka tarjoaa pelaajalle yli 100 videopelin valikoiman kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelussa ei kuitenkaan ole tähän mennessä ollut aivan uusimpia hittipelejä, joten se on varmasti jättänyt monet pelaajat kylmäksi.

Nyt yhtiö on kuitenkin julkistanut, että palveluun tulee merkittävä muutos. Eurogamer raportoi, että palveluun tullaan jatkossa lisäämään kaikki Microsoft Studiosin julkaisemat pelit heti julkaisupäivänä. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi tänä vuonna ilmestyvät verkkomoninpeli Sea of Thieves, selviytymispeli State of Decay 2 ja odotettu Crackdown 3 ilmestyvät tulevat heti kättelyssä myös Game Pass -tilaajien saataville. Sama koskee myös esimerkiksi seuraavaa Halo-peliä, kun se joskus ilmestyy.

Xbox Game Passin uudistus julkistettiin alla olevalla videolla. Palvelu kustantaa 9,99€ kuukaudessa, ja sitä voi myös kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan. Lisätietoja Xbox Game Passin sivuilta.

 

Muropaketin uusimmat