Uusimmat

Kehuttu tarinapeli Where the Water Tastes Like Wine sai ilmaista lisäsisältöä – vielä päivän ajan tuntuvassa alennuksessa

16.07.2019 14:40 Muropaketin toimitus

Viime vuonna ilmestynyt Where the Water Tastes Like Wine on päivittynyt, ja samalla peliä myydään alle puoleen hintaan Steamissa.

Dim Bulb Gamesin kehittämä Where the Water Tastes Like Wine jäi ilmestyessään niin vähäiselle suosiolle, että kehittäjä kutsui peliä ”taloudelliseksi katastrofiksi”. Peli sai kuitenkin runsaasti kehuvia arvioita osakseen, ja Steamin käyttäjäarvioiden perusteella se on saanut etenkin pelaajilta lämpimän vastaanoton.

Nyt Eurogamer kertoo, että tarinanvetoinen seikkailupeli on juuri saanut ilmaisen sisältöpäivityksen. Gold Mountain päivitys on lisännyt peliin kertomuksia, jotka keskittyvät kiinalaisamerikkalaisten historiaan ja elämään Yhdysvalloissa.

Where the Water Tastes Like Wine on vielä rajoitetun ajan myös tarjouksessa Steamissa. Pelin päivityksineen voi napata omakseen vain 8 euron hintaan, mutta tarjous päättyy jo huomenna keskiviikkona.

Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat