Uusimmat

Kingdom Come: Deliverancen kamala tallennusjärjestelmä päivitetään ihan uudella tavalla typeräksi

20.02.2018 11:23 Muropaketin toimitus

Viime viikolla ilmestynyt Kingdom Come: Deliverance on saanut rutkasti lokaa niskaansa omituisesta tallennusjärjestelmästä. Uusi päivitys ei näyttäisi korjaavan tilannetta paljonkaan.

Warhorse Studiosin kunnianhimoinen keskiaikaroolipeli Kingdom Come: Deliverance julkaistiin viime viikolla ristiriitaisten arvioiden saattelemana. Äärimmäiseen realistisuuteen ja todenmukaisuuteen pyrkivää peliä kiiteltiin monista asioista, mutta tekninen toteutus ja bugisuus saivat rutkasti kritiikkiä osakseen.

Silmätikuksi nousi myös tallennusjärjestelmä: Kingdom Come tallentaa automaattisesti vain harvoin, ja vapaaseen tallentamiseen tarvitaan maksullisia Savior Schnapps -juomia, joita on tarjolla rajallisesti.

Kehittäjät lupasivat jo viime viikolla parannuksia muun muassa tallennusjärjestelmään, mutta Game Informerin uutisen perusteella tuleva päivitys jättää asian korjaamisen puolitiehen.

Pian julkaistava 1.3-päivitys tuo peliin uuden Save & Exit -vaihtoehdon, joka tallentaa pelitilanteen, mutta sulkee samalla pelisession. Käytännössä parannus johtaa varmasti siihen, että tallentaakseen pelin milloin tahansa pelaajat joutuvat lähtemään pelistä ja lataamaan tallennuksen uudelleen. Tämä on erityisen ikävää pelissä, jossa latausajat ovat kaikkea muuta kuin lyhyitä.

Kingdom Come: Deliverance on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelin uusi päivitys julkaistaan pian, ja sen kerrotaan parantavan myös turhan hankalaksi koettua lukkojen tiirikointia.

Muropaketin kriitikko arvosteli pelin viime viikolla ensimmäisten pelituntien perusteella. Arviomme voit lukea alta:

Arvostelu: Kingdom Come: Deliverance julkaistiin niin keskeneräisenä, ettei peliä pysty edes pelaamaan