Uusimmat

Kotimaisen Housemarquen tulevasta pelistä arvoituksellinen traileri – Edellisen pelin tekemisestä luvassa myös dokumentti

23.04.2018 15:00 Muropaketin toimitus

Suomalaisstudio Housemarque on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin tulevasta Stormdivers-pelistään. Kehittäjien viime vuotisen Nex Machina -pelin tekemisestä on myös tulossa dokumenttielokuva.

Menestyneimpiin kotimaisiin pelistudioihin lukeutuva Housemarque on julkistanut tulevan Stormdivers-pelinsä, ja nyt siitä on nähtävillä myös ensimmäinen traileri. Alta näet lyhyen teaserin, joka antaa lähinnä esimakua pelin visuaalisesta tyylistä.

Julkaisemassaan tiedotteessa Housemarque on kuitenkin paljastanut muutamia yksityiskohtia Stormdiversista. Kaikessa hiljaisuudessa jo kaksi vuotta kehitettyä peliä kuvaillaan ”moninpeliin keskittyväksi kokemukseksi”, ja se on myös ensimmäinen peli, jota studio kehittää ”jatkuvana palveluna”. Tämä tarkoittaa, että pelin kehitystä tullaan jatkamaan aktiivisesti myös julkaisun jälkeen.

Housemarque kertoo myös, että studion viime vuonna ilmestyneen Nex Machina -pelin tekemisestä on kehitteillä dokumenttielokuva. Alta näet ensimmäisen trailerin Name of the Game -dokumentista, joka saa ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna, ja linkin takaa voit myös lukea arviomme kehittäjälegenda Eurgene Jarvisin johdolla syntyneestä Nex Machinasta.

Arvostelu: Housemarquen uutuuspeli Nex Machina on viiden tähden arcadeherkku