Uusimmat

Muistatko tämän katastrofaalisen E3-esityksen? Nyt kohujuontaja kommentoi tapausta ensimmäisen kerran

17.06.2021 10:21 Muropaketin toimitus

E3-messuille on aina mahtunut epäonnistumisia ja noloja tapauksia, joista osa on noussut muita legendaarisemmiksi.

Yksi tällaisista on Activisionin vuonna 2007 järjestetty konferenssi, jonka juontajana nähtiin Jamie Kennedy. Koomikko vaikutti olevan lavalla humalassa, epäonnistui naurattamaan yleisöään vaivaantuvilla vitseillä ja tuntui olevan läpeensä tympääntynyt peleihin, pelaajiin ja vieraisiin. 14 vuotta myöhemmin Kennedy kertoo oman näkemyksensä aiheesta.

Kennedy julkaisi omalla kanavallaan reaktiovideon, jossa hän katsoo lyhyen pätkän omasta esityksestään ja kertoo oman näkemyksensä asiaan. Activisionin vuoden 2007 lehdistötilaisuus on noussut vuosi toisensa perään E3-tapahtuman oudoimpien ja surkeimpien joukkoon, joten Kennedy päätti kertoa oman puolensa surullisenkuuluisasta tapauksesta ja oikoa joitain väitteitä kuntoon.

Hän muun muassa kertoo, ettei suinkaan ollut tuolloin humalassa, vaan ainoastaan väsynyt, mikä näkyi tämän lavapersoonassa. Hän paljastaa samalla myös hieman sopimuskäytäntöjään sekä tapahtumaan alun perin kiinnitetyn juontajan, joka päätti kuitenkin perua keikan. Lisäksi hän selittelee muutamia vitsejään, sekä kommentoi ylipäätään E3:n asemaa jokseenkin absurdisena pelaajien keskuudessa.