Uusimmat

Maailman harvinaisin pelikonsoli, Red Dead Redemption 2 PC:lle, Doom Minecraftissa, huoli PlayStation 5:stä – ja viikon 40/2019 muut tärkeimmät peliuutiset

06.10.2019 10:10 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 40/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat peliaiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Traileri: näin julma on Brutal Minecraft, joka tuo Doomin Minecraftiin

Brutal Minecraft pitää sisällään yhdeksän kenttää, jotka on kehitetty Minecraft-tyyppisiksi. Pelissä on 25 erilaista asetta aina pistooleista järeisiin kivääreihin, ja siihen on myöhemmin tulossa uusia hirviöitä, kenttiä ja aseita.

PlayStation-sisäpiiriläinen on huolissaan PlayStation 5:stä

Nimettömänä pysyttelevä kolmannen osapuolen pelijulkaisija kertoo olevansa hyvin huolissaan Sonyn PlayStationia koskevista organisaatiomuutoksista ja niiden vaikutuksista PlayStation 5:een.

Kuvat: tällainen on Nintendo 64 -ohjaimen prototyyppi, jonka luultiin kadonneen historian hämäriin

Pitkään kadoksissa olleen Nintendo 64 -ohjaimen prototyyppi on vihdoin löytynyt.

Kuva: näin häikäisevän upealta näyttää Night City – uusi Cyberpunk 2077 -kuva saa unelmoimaan tosimaailman lentävistä autoista

Odotetusta Cyberpunk 2077:sta on julkaistu uusi 4K-kuvakaappaus.

Arvostelu: ”Linja-autossa on tunnelmaa” – Bus Simulatorin idea voi kuulostaa pöhköltä, mutta pelihän toimii!

Konsoleille saapunut Bus Simulator yllättää koukuttavalla pelattavuudella ja tarjoaa oudolla tapaa rauhoittavan pelikokemuksen. Still Aliven linjuripeli sopii hyvin myös pelaajille, jotka eivät ole erityisen innostuneita simulaattoreista.

Arvostelu: Stygian: Reign of the Old Ones on juuri sellainen roolipeli, jonka Lovecraft-fanit ansaitsevat

Joukkorahoituksen turvin kehitetty omaperäinen Stygian: Reign of the Old Ones on ehdottomasti yksi parhaista Lovecraftin tuotoksiin pohjautuvista peleistä, sillä sen ytimessä piileskelee ainoastaan epätoivo ja hulluus – kosmisen kauhun tärkeimmät ominaisuudet.

Kaikkien aikojen harvinaisin pelikonsoli on nyt myynnissä – Nintendo Playstation -prototyyppejä valmistettiin vain pieni erä

Historian hämäriin varjoihin kadonnut Nintendo PlayStation -prototyyppi on nyt myynnissä, mutta halvalla sitä ei itselleen saa.

Nyt se on totta: Red Dead Redemption 2 ja Red Dead Online laukkaavat PC:lle

Red Dead Redemption 2 ja Red Dead Online ovat tulossa saataville PC:lle.