Uusimmat

16 pelaajaa, 25 minuuttia, vain yksi jää henkiin – Siinä Xbox Onen uutuuspeli The Culling pähkinänkuoressa

31.05.2017 08:26 Muropaketin toimitus

Nälkäpelin ja Battle Royalen inspiroima toimintapeli The Culling saapuu Xbox Onelle perjantaina.

Jos japanilaisen kulttielokuva Battle Royalen (2002) ja Nälkäpeli-leffojen (2012–2015) kaltaiset elämän ja kuoleman kamppailut ovat mieleesi, kannattaa tutustua Xbox Onelle saapuvaan The Culling -peliin. Xaviant Gamesin kehittämä The Culling ilmestyi Steamissa Early Access -versiona jo viime vuoden maaliskuussa, ja perjantaina 2. kesäkuuta se saapuu Xbox One Game Preview -palveluun.

The Cullingissa pelaaja heitetään saarelle 15 muun ihmisen kanssa, ja ryhmällä on 25 minuuttia aikaa saada toisensa hengiltä. Tarjolla on runsaasti varusteita lekoista sarjatuliaseisiin ja räjähteisiin, ja kehittäjien julkaiseman esittelyn mukaan peli on täysin armoton.

”Toisin kuin jotkut muut kilpailulliset online-pelit, saat vain yhden yrityksen voittoon”, kuvailee Xaviantin johtaja Josh Van Veld Xbox.comissa. ”Emme tarjoa respawneja tai uusia yrityksiä.”

”Jos pelkäät lähteä liikkeelle yksin, voit lyöttäytyä yhteen ystävän kanssa Duos-moodissa ja kamppailla kilpaijoita vastaan tiiminä.”

The Culling näyttää jo voittaneen puolelleen monia PC-pelaajia, sillä Steamissa 65% pelin arvioista on positiivisia. Alta näet pelin Xbox One -trailerin.

Early Access
Kaikki jutut aiheesta