Uusimmat

Ääninäyttelijätär vihjaili uudesta Wolfenstein-pelistä

24.09.2015 13:00 Juho Anttila

Vuonna 2014 julkaistu Wolfenstein: The New Order oli varsinainen yllätys. Uudelleenlämmittelyiden kanssa on aina vähän niin ja näin, mutta uusi Wolfenstein pyyhki natseilla ja epäilijöillä lattiaa ja nousi julkaisuvuotensa parhaiden pelien joukkoon. Jatko-osa ei siis ole mikään yllätys ja nyt on saatu vihjeitä siitä, että moinen on jo työn alla.

Erästä The New Orderin avainhahmoista, Anya Oliwaa esittänyt Alicja Bachleda-Cury on nimittäin kertonut kotimaansa Puolan televisiossa työskentelevänsä kovasti Wolfensteinilta kuulostavan videopelin parissa. Naisen sanojen mukaan työn alla on videopeli, jonka ensimmäisen osan hän on jo tehnyt. Nyt työn alla on kuulemma toinen osa. Bachleda-Cury śin mukaan näyttelijätär pelasi pelisarjaa jo lapsena ja oli kovasti onnellinen päästyään ampumaan Hitleriä.

Tällaisten kommenttien jälkeen ei tarvitse kummoisia salapoliisin taitoja arvatakseen, että kyse on nimenomaan uudesta Wolfenstein-pelistä. Bachleda-Curyśin mukaan töitä riittää vielä parin vuoden ajaksi, joten uutukaista joudutaan odottamaan hetki jos toinenkin. Mitäköhän Bethesda mahtaa ajatella ääninäyttelijättärensä paljastuksista, Wolfenstein: The New Orderin jatko-osaa kun ei olla vielä virallisesti julkistettu.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: Wolfenstein: The New Orderin kotisivu

Lisää aiheesta

Wolfenstein: The Old Blood (PC, PS4, Xbox One)

Näin tehtiin eräs vuoden parhaista räiskintäpeleistä