Uusimmat

Call of Duty lähdössä uuteen nousuun? Juuri päättynyt beta-testi saa kehuja ja oli koko pelisarjan historian suosituin

Call of Duty: Modern Warfare 2

28.09.2022 16:00 Muropaketin toimitus

Call of Dutyn beta-testiä pelattiin enemmän kuin koskaan aiemmin, mikä lupaa todella hyvää lopulliselle pelijulkaisulle.

Tulevasta Call of Duty: Modern Warfare 2:sta järjestettiin juuri kahden viikon aikana beta-testi, josta osa oli kaikille avoin ja osa tarjolla ennakkotilaajille. Nyt VG24/7 kertoo, että beta-kokeilu oli koko Call of Dutyn historian menestynein.

Julkaisija Activisionin mukaan beta-testi rikkoi ennätyksiä kaikilla mittareilla. Se keräsi enemmän pelaajia, enemmän pelitunteja ja enemmän pelattuja otteluita, kuin yhdenkään aiemman Call of Dutyn beta-testit.

Tulos on sikäli yllättävä, että edellisvuonna kaikkien Call of Duty -pelien suosio laski tuntuvasti (lukuun ottamatta Call of Duty: Mobilea). Activisionin on jopa huhuttu jättävän ensi vuoden väliin Call of Dutyn julkaisuissa, juuri siksi että pelisarjan suosio on laskenut. Jos beta-testin lukemat mitään kertovat, näyttäisi Modern Warfare 2 kuitenkin entistä suuremmalta julkaisulta.

Muropaketti testasi uuden Call of Dutyn beta-version, ja kriitikollamme olikin pelistä lähinnä positiivista sanottavaa:

”Moninpeli-betan perusteella Infinity Wardilla on hallussaan voittava käsi. Moninpelin koukuttava vetovoima on kiistatta tallella ja samalla Call of Dutya on viety eteenpäin vuoden 2019 Modern Warfaresta. Jos studio on onnistunut parantamaan co-op -tilaa ja yksinpelikampanja on vähintään samaa tasoa kuin vuoden 2019 pelissä, niin käsillä on todella väkevä ja monipuolinen pelielämys.”

LUE MYÖS: Ensituntumat Call of Duty: Modern Warfare 2 on tuttua huttua hyvässä ja pahassa

Call of Duty: Modern Warfare 2 ilmestyy PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle kuukauden kuluttua, 28. lokakuuta.