Uusimmat

Company of Heroes 2 muistelee tuoreessa trailerissaan itärintaman kauhuja

29.06.2012 14:00 Miikka Lehtonen

Company of Heroes 2 on tulossa ja Relic Entertainment haluaa muistuttaa meitä siitä. Pelihän sijoittuu itärintamalle, jossa meno oli jäätävää muutenkin kuin kelien suhteen. Tuore traileri haluaa muistuttaa meitä siitäkin puhuessaan unohdetusta uhrauksesta.

Relicin tulevan RTS-pelin tuoreessa trailerissa meitä muistutetaan siitä, että Neuvostoliitto menetti toisessa maailmansodassa jantterin jos toisenkin. Mitenkään heidän uhrauksiaan tai kärsimyksiään trivialisoimatta trailerista toki unohtuu se maininta, että varsinkin sodan alkupään tappioista aika iso kiitos menee isä Stalinin suuntaan, joka puhdistuksillaan ja jääräpäisyydellään tuomitsi kuolemaan miljoonia neuvostosotilaita. No, hittoako sellaisista pikkuasioista, fiilistelemään tänne on tultu.

 

Sivumennen voisi myös todeta, että toivottavasti trailerin henki ei kuvasta lopullisen pelin tunnelmaa, sillä jos näin on niin sitten käynnissä on aikamoinen historian valkopesu. Onhan se tietysti markkinointiosaston kannalta ikävää jos pelin sankareina heiluvat joukot yrittivät innokkaasti rikkoa sotarikosten ja hirvitysten maailmanennätystä hyökkäysvuoroon päästyään, mutta sellaista se itärintamalla oli.

Itse peli ilmestyy sitten joskus vuoden 2013 aikana Windowsille.

Lue myös

Dwarf Fortress – iloiset kääpiöt uppoavassa vuoristoluolassaan

Steamin viikonlopputarjoukset ovat suorastaan älyttömiä!

eDome 13 vuotta sitten: Team Fortress 2:ta odotellessa Babylon 5 kuoli

Turtle Beach XP 400 – hyvät kuulokkeet