Uusimmat

Crysis 4 sai uutta vetoapua – Kippariksi pestattiin Hitman 3:n ohjaaja

04.05.2022 20:19 Muropaketin toimitus

Hitman 3:n ohjaaja Mattias Engström ryhtyi vetämään uuden Crysis-pelin kehitystyötä, mutta pelin julkaisua saadaan vielä odottaa kauan.

Hitman 3 -ohjaaja Mattias Engström on poistunut peliä kehittävän IO Interactiven palveluksesta, sillä Crysis palkkasi hänet johtamaan Crysis 4 -projektia. Asiasta kertoo Eurogamer.

Engström työskenteli koko Hitman-trilogian parissa, sillä hän toimi kenttäsuunnittelijana kahdessa ensimmäisessä pelissä, kunnes hänestä tuli tuoreimman pelin ohjaaja. Engström on lisäksi toiminut Ubisoftin pelien Far Cry 3:n ja Assassin’s Creed: Revelationsin kenttäsuunnitteljana.

Crytekin johtaja Avni Yerli vahvisti viime tammikuussa uuden Crysis-pelin olevan työn alla, mutta sen kehitys on vasta alkutekijöissään.

Crysis on Crytekin kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema räiskintäpeli, joka tuli saataville vuonna 2007. Edellinen Crysis tuli saataville 2013, ja se julkaistiin PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

LUE MYÖS: Hitman 3:n kehittäjät taipuivat vihaisen paineen alla – Tällaisia hyvityksiä on luvassa pelin Steamista ostaneille