Uusimmat

Hitman 3:n kehittäjät taipuivat vihaisen paineen alla – Tällaisia hyvityksiä on luvassa pelin Steamista ostaneille

27.01.2022 22:13 Muropaketin toimitus

Hitman 3:n kehittäjä IO Interactive lupaa korvata pelin Steamista ostaneille sen varsin suuren myyntihinnan.

IO Interactive tiedotti, että se tarjoaa ilmaisia päivityksiä heille, jotka ostivat Hitman 3:n Steamista. Yhtiö sai kovaa kritiikkiä siitä, että se toi pelin myyntiin Steamiin samalla hinnalla, jolla se myy sitä Epic Games Storessa. Peli on ollut vuoden ajan Epic Games Store -yksinoikeuspeli. Asiasta kertoo Eurogamer.

Pelin hintalappu on Steamissa 60 euroa, ja se on parhaillaan tarjouksessa Epic Games Storessa, joka myy peliä 30 eurolla. Lisäksi pelaajat ovat kritisoineet sitä, kuinka peliä on tuotu ylipäätään myyntiin. Hitman 3:sta on tarjolla peruspelin lisäksi versiot Deluxe, Seven Deadly Sinds Collection, Trilogy, Trilogy + Premium Add-Ons ja Hitman 3 Access Pass: Hitman 2 Gold. Lukuisat erilaiset versiot ovat ymmärrettävästi aiheuttaneet hämmennystä.

“Hitman 3:n julkaisu Steamissa ei sujunut suunnitelmien mukaisesti. Olimme innoissamme siitä, että tuomme pelin myyntiin Steamiin erilaisen sisällön kanssa. Tiedostimme sen, että pelin Steam-julkaisua odotetaan etenkin sen takia, että Hitman 3 on ollut Epic Games Store -yksinoikeuspeli vuoden ajan”, kertoi IO Interactive nettisivuillaan.

IO Interactive paljasti, että jokainen pelin Steamista ostanut saa ilmaisen päivityksen pelin Hitman 3 Deluxe Edition -versioon. Kaikki Hitman 3 Deluxe Editionin tai Hitman Trilogyn omistajat saavat ilmaisen päivityksen Seven Deadly Sins Collection -versioon. Sama koskee kaikkia, jotka ostavat pelin helmikuun 19. päivään mennessä. Hitman 3 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille ja Stadialle.

LUE MYÖS: Arvostelu | Hitman 3 on alkuvuoden 2021 paras peli – ”Tuttu resepti toimii edelleen”

Muropaketin uusimmat