Uusimmat

E3: Uusi Call of Cthultu -traileri imaisee syvälle mielipuolisiin syövereihin

15.06.2018 12:44 Muropaketin toimitus

Call of Cthulhu kutsuu kohti vääjäämätöntä hulluuden syöveriä.

Chaosiumin mainioon pöytäroolipeliin pohjautuva Call of Cthulu on muuttumassa Cyanide Studiosin käsittelyssä tutkimukseen painottuvaksi roolipeliksi. Siinä otetaan selvää alati syvenevistä mysteereistä, kun samaan aikaan arvoitukset imaisevat syvemmälle hulluuden syövereihin.

Call of Cthulhussa pelataan yksityisetsivä Edward Pierceä, joka on saapunut tutkimaan Hawkinsin perheen traagista kuolemaa. Tapauksen pinnan alla väräjää jotain kummallista, sillä perheen surmannut tulipalo ei tunnu olevan sellainen onnettomuus, kun paikalliset viranomaiset sanovat.

Pierce ajautuukin selvittämään Darkwater Islandin salaisuuksia käyttämällä tutkijan kykyjään, puhumalla paikallisille ja selvittämään johtolankoja, jotta tie tapauksen selvittämiseksi aukeaa.

Kykyjä käyttämällä ja kirjoja lukemalla voi kehittää Piercen erilaisia tutkimuksiin liittyviä ominaisuuksia. Kun Pierce löytää uusia johtolankoja, avaa se uusia vaihtoehtoja eri hahmojen kanssa jutusteluun. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi voima, okkultismi ja psykologia.

Kaikkien näiden ominaisuuksien kehittäminen muuttaa pelin kulkua ja sitä miten Piercen ja saaren asukkaiden vuorovaikutus toimii.

Chaosiumin pelin ytimessä on pelihahmojen mielenterveys, sillä mitä syvemmälle kosmisiin mysteereihin uppoaa, sitä enemmän alkaa hulluus vallata tilaa tutkijoiden mielissä. Piercen mielenterveys tuleekin väistämättä saamaan kovia kolauksia.

Call of Cthulhun luvataan ilmestyvän tämän vuoden puolella Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Sopii toivoa, että siihen mennessä kömpelö ja vaivaannuttava ääninäyttely on saatu hiottua julkaisukuntoon.