Uusimmat

Epic Games Store tarjoaa ensi viikolla ilmaiseksi neljän tähden meriseikkailun ja ylistetyn indiepelin

14.04.2023 13:55 Muropaketin toimitus

Epic Games Storen seuraavat ilmaispelit on julkistettu, ja nyt tarjolle tulee kaksi todella ainutlaatuista julkaisua.

Video Games Chronicle kertoo, että Epic Games Storen seuraavat ilmaispelit ovat Never Alone ja Beyond Blue. E-Line Median kehittämät pelit ovat lunastettavissa veloituksetta 20.-27. toukokuuta.

Never Alone on vuonna 2014 julkaistu tasohyppely- ja pulmapeli, jonka kertomus pohjaa inupiatien kansanperinteeseen. Samojen kehittäjien tekemä Beyond Blue puolestaan on omaperäinen tiedeseikkailu, jossa pelaaja lähetetään tekemään tutkimusta lähitulevaisuuden merenpohjaan.

Beyond Blue sai Muropaketin arviossa aikanaan peräti neljä tähteä, ja kriitikollamme oli lähes yksinomaan hyvää sanottavaa pelistä. Arvostelussa totesimme:

”Beyond Blue on omalaatuinen tieteisseikkailu meren syvyyksissä. Never Alonen tekijät osoittavat jälleen, että kiehtova pelikokemus ja vaikuttamaan pyrkivä tarina eivät sulje toisiaan pois.”

LUE MYÖS: Arvostelu: Tiedettä tihkuva Beyond Blue on täysin ainutlaatuinen peli, josta tuskin tulee suuren yleisön suosikkia

Alta näet molempien tulevien ilmaispelien trailerin. Tällä hetkellä Epic Gamesin kaupassa ovat ilmaiseksi tarjolla Mordhau ja Beyond Extinction.

Muropaketin uusimmat