Uusimmat

Fallout-kehittäjän uutta peliä olisi tuskin olemassa ilman Xbox Game Passia

Kuva: © Microsoft

17.11.2022 14:10 Muropaketin toimitus

Erinomaisen vastaanoton saanut seikkailupeli Pentiment on kehittäjän mukaan olemassa Xboxin pelipalvelun ansiosta.

Obsidian Entertainment uusi historiallinen seikkailupeli Pentiment ilmestyi kuluvan viikon tiistaina, ja kuten aiemmin kerroimme, se on saanut runsaasti kehuja pelimediassa. Mitään joka pelaajan suosikkia Pentimentistä ei kuitenkaan varmasti tule, niin omaperäinen ja ainutlaatuinen on sen toteutus.

Nyt DualShockers kertoo, että pääkehittäjä Josh Sawyerin mukaan koko peliä ei olisi olemassa ilman Xbox Game Pass -palvelua. Sawyer tunnetaan suosittujen Fallout: New Vegasin ja Pillars of Eternityn suunnittelijana, mutta uusi peli on sen verran marginaalinen, että pelipalvelu on sille luonteva julkaisualusta.

”En olisi ehdottanut Pentimentin kehittämistä ilman Game Passia”, Sawyer kertoi tuoreessa haastattelussa. ”En kirjaimellisesti olisi tehnyt sitä. En vain usko, että se olisi ollut mahdollista.”

Pentimentin idea oli Sawyerin mukaan olemassa jo kauan sitten, mutta kun Xbox vuonna 2018 osti Obsidianin, näki kehittäjä mahdollisuuden toteuttaa ideansa. Sawyer korostaakin, että Pentimentin kaltainen peli ”sopii todella hyvin Game Passiin”.

Pentiment on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Alta näet pelin trailerin.