Uusimmat

Fallout: New Vegas -kehittäjien uusi seikkailupeli ilmestyi eilen – ”Ällistyttävä teos” saa kehuja tarinasta ja grafiikoista

16.11.2022 14:30 Muropaketin toimitus

Obsidian Entertaimentin uusi peli on hyvin poikkeuksellinen julkaisu, jolle satelee nyt kehuja pelikriitikoilta.

Pentiment herätti kiinnostuksen jo Muropaketin ennakkotestissä, ja nyt peli on viimein julkaistu. Fallout: New Vegasista parhaiten tunnetun Obsidian Entertaimentin kehittämä peli on poikkeuksellinen seikkailu, joka on visuaalista tyyliä myöten tehty sukeltamaan Euroopan historiaan.

Pentiment onkin saanut erittäin hyvän vastaanoton pelimediassa. Pelin keskiarvo on Metacriticissä 86-87 alustasta riippuen, ja sille on listattuna myös useita täydet pisteet antavia arvioita.

”Pentiment on ällistyttävä teos, jossa on rikas tarina, upea taidesuunnittelu ja moniulotteiset hahmot”, ylistää esimerkiksi God is a Geek -sivusto.

”Todellakin innovatiivinen murhamysteeri, joka saa sinut harkitsemaan ei vain omien tekojesi seurauksia, vaan myös sinun edeltäjiesi tekoja”, kuvailee Player 2 -sivuston kriitikko.

Ylipäätään kriitikot kehuvat etenkin Pentimentin hahmoja, tarinaa ja visuaalista toteutusta. Pelin ei todellakaan uskota olevan joka pelaajan herkkua, mutta sitäkin omaperäisempi ja ainutlaatuisempi julkaisu.

Pentiment on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Peli kuuluu myös Xbox Game Passin valikoimaan.