Uusimmat

Fallout-pelien luoja kyseenalaisti kehutun televisiosarjan antaman vastauksen monia polttaneeseen kysymykseen

Kuva: © Amazon Studios

22.04.2024 09:00 Muropaketin toimitus

Tim Cain epäilee vastauksen olevan edelleen mysteeri.

Yksi Fallout-pelisarjan suurimmista mysteereistä on ollut jo liki 30 vuotta vastaus kysymykseen, kuka pudotti ensimmäisen pommin. Amazonin televisiosarja antoi tähän viimein vastauksen, vai antoiko sittenkään?

Alkuperäisen pelisarjan luoja Tim Cain epäilee tosin, ettei televisiosarja välttämättä annataakn tähän vastausta ja hänen perustelunsa ovat varsin pätevät, uutisoi IGN. Hän tosin alleviivaa, että kyseessä on ainoastaan hänen teoriansa.

Jos et ole nähnyt vielä Fallout-televisiosarjaa, seuraavat kappaleet spoilaavat sarjan finaalijakson tapahtumia.

Ensimmäisen kauden päätteeksi selviää, että ensimmäisen ydinpommin tiputtivat itseasiassa yhdysvaltalaiset suurkorporaatiot HolviTekin johdolla, sillä nämä halusivat saavuttaa maailmassa monopoliaseman. Cain näkee tässä kuitenkin yhden epäselvyyden, joka tapahtuu jo sarjan aloituskohtauksessa:

”En usko, että he ampuivat ensimmäistä ydinpommia. En oikeasti usko niin, sillä Barbara ei vaikuttanut minusta tyhmältä ihmiseltä. Olisiko hän muka lähettänyt tyttärensä syntymäpäiväjuhlille samana päivänä, kun HolviTek aikoo räjäyttää ydinpommin?” Cain kirjoitti.

Hän jatkoi, että tämä oli kenties HolviTekin suunnitelmana, mutta jokin toinen osapuoli ennätti yllättää nämä tiputtamalla ydinpommin ensin.

Lue myös: Arvostelu | Fallout on erinomainen scifi-sarja, jossa olisi viilattavaa vain tarinassa