Uusimmat

God of War: Ragnarökissä oli likellä olla yksi kuuluisa ase käytössä – kehittäjä paljasti, miksi niin ei käynyt

25.11.2022 12:00 Muropaketin toimitus

God of War: Ragnarökin Kratoksen asevalikoimaan kuului melkein yksi myyttinen ase.

Skandinaavisesta mytologiasta ammentavassa God of War: Ragnarökissä nähdään tarujen myyttinen Mjolnir-vasara ja tätä kanniskeleva Thor. Vielä yhdessä vaiheessa pelin kehitystä kyseinen ase oli päättyä Kratokselle.

IGN:n haastattelussa Santa Monica Studion Eric Williams paljasti, että Mjolnir oli yhdessä vaiheessa yksi Kratokselle annettavista aseista, mutta ettei Williams itse pitänyt päätöksestä alusta alkaenkaan. Hänellä oli tähän oikeastaan kaksi syytä.

Ensinnäkin hän ei olisi pitänyt asiaa yllättyksenä pelaajille, joiden tämä epäili odottavan Mjolnirin olevan yksi Kratoksen uusista aseista. Toisekseen hän ei myöskään pitänyt sitä temaattisesti sopivana, että Mjolnir olisi Kratoksen uusi ase, sillä hänen kirves oli jo alun alkaen luotu tämän vastinkappaleeksi.

”Kirves tehtiin vastaamaan [Mjolnir]. Ne ovat melkein kuin hyvän ja pahan aseet. [Kratos] käyttää asettaan oikeuden puolesta. Thor käyttää asettaan tuhotakseen jätit. Joten emme kokeneet, että [Mjolnir] olisi sopinut Kratokselle kovin hyvin”, Williams sanoi.

Lue myös: Arvostelu God of War: Ragnarök on vuoden 2022 paras peli