Uusimmat

God of War: Ragnarökistä löytyi hupaisa pieni viittaus pelisarjan epäonniseen hahmoon

20.11.2022 20:05 Muropaketin toimitus

Fanit ovat löytäneet God of War: Ragnarökistä hauskan viittauksen alkuperäiseen trilogiaan.

Santa Monica Studion odotettu jatko-osa God of War: Ragnarök on vietellyt lukuisat pelaajat, jotka ovat löytäneet pelin kätköistä useanlaisia salaisuuksia ja viittauksia muihin peleihin. Erään sivutehtävän osalta viitataan jopa alkuperäisen trilogian epäonniseen merikapteeniin, uutisoi Eurogamer.

Auttaessaan Mimiriä vapauttamaan pelissä olevan otuksen Kratos toteaa kohdelleensa menneisyydessään väärin erästä henkilöä. Sodanjumala toteaakin tehtävän päätteeksi muistiinpanoissaan, että tapahtuma ”sai minut muistamaan väärinkohtelemani merikapteenin”.

Fanit ovat tunnistaneet kyseisen viittauksen, minkä vuoksi ”väärinkohtelu” on hyvin maltillinen tapa ilmaista Kratoksen kohtelu. Alkuperäisessä God of Warissa pelaajat tarvitsevat kapteenilta tämän riimuksen, mutta hän joutuu sitä ennen hydran syömäksi. Kratoksella on mahdollisuus pelastaa mies pudotukselta, mutta sen sijaan tämä päättää ottaa hänen riimun ja pudottaa hahmon hydran kitusiin.

Hahmo kohdataan sen jälkeen toistamiseen Manalassa, jossa Kratos onnistuu pysäyttämään pudotuksensa tippumalla samaisen merikapteenin päälle. Sitten tämä seivästää kapteenin seinään, jotta pääsisi jatkamaan matkaa ylöspäin. God of War 2:ssa kyseinen henkilö saapuu vielä kertaalleen Kratoksen tielle, mutta tällä kertaa vihollisena, joten pelaaja ei voi muuta kuin tappaa tämä jälleen kerran.

Joten kyllä, ”väärinkohdellut” hyvinkin.

Lue myös: Arvostelu God of War: Ragnarök on vuoden 2022 paras peli