Uusimmat

GTA-kehittäjä valmistautuu paljastamaan jättipelinsä Everywhere – ja toisen pelin sen sisällä

24.03.2023 14:00 Muropaketin toimitus

Everywhere-kehittäjät ovat julkistaneet ensimmäisen ”pelin pelin sisällä”. Uusi julkistus näyttää olevan tieteistrilleri nimeltä MindsEye.

Everywhere julkistettiin jo vuosia sitten, mutta entisen GTA-kehittäjä Leslie Benziesin johtama peliprojekti on näkemässä päivänvalon vasta tänä vuonna. Everywheren perusidea on myös vasta paljastumassa maailmalle, mutta Build A Rocket Boy -studion uusi julkistus antaa vähän vihiä siitä.

Kuten Video Games Chronicle uutisoi, ovat kehittäjät julkistaneet toisen AAA-pelin, scifi-toimintaa tarjoavan MindEyen. Tavanomaisesta pelijulkaisusta poiketen tämä peli tulee kuitenkin saataville ainoastaan Everywheren sisällä. Alta näet MidsEyen ensimmäisen teaserin.

Everywhere vaikuttaa siis olevan jonkinlainen pelillinen metaversumi, joka tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin pelikokemuksiin. Everywheressa on yhteinen hubialue Utropia, sekä kilpa-ajoa ja toimintakokemuksia varten suunnitellut omat alueensa. Lisäksi on julkistettu pelin sisäinen rakennustyökalu ARC-adia, jonka avulla pelaajat voivat suunnitella omia pelikenttiä.

Mitä kaikkea Everywhere lopulta on ja kuinka paljon sen sisällä tarjotaan erilaisia kokemuksia, se jää vielä nähtäväksi. Everywheren on luvattu ilmestyvän tänä vuonna PC:lle ja myöhemmin myös konsoleille. MindsEyen julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.