Uusimmat

Tämä GTA 4:n ominaisuus leikattiin pois GTA Onlinesta – Videolla näkyy, millainen GTA Online olisi voinut olla

GTA Online -kuvakaappaus.

17.11.2022 17:21 Muropaketin toimitus

Los Santos olisi ollut tavallista enemmän poliisien ja rosvojen hallussa, jos alkuperäiset suunnitelmat olisi viety maaliin asti.

GTA Online on lähes 10 vuotta vanha, mutta sen suosio on alkanut hiipua vasta äskettäin. Peli on yhä merkittävä, toisin kuin nelisen vuotta sitten saataville tullut Red Dead Online, jolle sen kehittäjät eivät enää julkaise päivityksiä. Äskettäin selvisi, että GTA IV:n moninpelin suosittu ominaisuus ei alkuperäisistä suunnitelmista huolimatta edennyt GTA Onlineen asti. Asiasta kirjoittaa Comicbook.

GTA IV:n moninpelin Cops’n’Crooks-niminen pelitila asetti pelaajat kahteen eri leiriin: poliiseiksi ja rosvoiksi. Rosvot yrittivät saavuttaa rikollisen päämääränsä, ja poliisien tehtävänä oli saada konnat kuriin. Väitteiden mukaan pelitilan kehitys GTA Onlineen päätettiin lopettaa vuonna 2020, kun Yhdysvalloissa levisi poliisiväkivaltaa vastustava kansanliike. Se sai alkunsa, kun poliisi murhasi George Floydin.

GTA Onlinen aiemmasta versiosta, jossa näkyy sittemmin hyllytetty pelitila, julkaistiin video YouTubessa. Sen perusteella GTA Onlinen oli alkujaan tarkoitus olla varsin erilainen kuin millaisena se lopulta julkaistiin.

LUE MYÖS: Miksi GTA 6:n kehitys on kestänyt niin kauan? Näin vastasi julkaisija