Uusimmat

Halo Infiniteen tulossa jotain suurta – 100-henkinen tiimi on kehittänyt salaista projektia yli kaksi vuotta

Kuva: © Microsoft

27.09.2022 15:20 Muropaketin toimitus

Halo Infiniten kehityksessä avustanut Certain Affinity -pelistudio on hautonut pitkään salattua Halo-projektia.

Halo Infinite sai ilmestyessään hyvän vastaanoton, mutta sen jälkeen etenkin moninpeliin on kaivattu kovasti päivityksiä ja lisäsisältöä. Kaiken kukkuraksi tarinalliseen kampanjaan luvattu co-op -moodi kuopattiin, joten peli ei todellakaan ole parhaassa mahdollisessa maineessa pelaajien keskuudessa.

Jotain suurta on kuitenkin tekeillä, uutisoi Dual Shockers. 343 Industries -studiota pelin kehityksessä avustanut Certain Affinity on paljastanut, että sillä on pitkään ollut kehitteillä julkistamaton Halo Infinite -projekti.

Studion toimitusjohtaja Max Hoberman paljasti tuoreessa haastattelussa, että Certain Affinity on johtanut salatun projektin kehitystä jo yli kahden vuoden ajan. Nykyään projektin parissa työskentelee yli 100 kehittäjää studiolla, joten mistään pikkuhommasta ei todellakaan ole kysymys.

Valitettavasti Hoberman ei voinut vielä paljastaa, mistä Halo-projektissa on kysymys. Windows Centralin toimittaja väitti alkuvuodesta, että studiolla olisi tekeillä Halo Infiniteen perustuva battle royale -peli, mutta tämä on vahvistamatonta tietoa, johon kannattaa suhtautua varauksella.

Jää nähtäväksi, mitä Certain Affinitylla on tekeillä ja milloin se paljastetaan. Joka tapauksessa tämä on varmasti julkistus, jota Halo-fanien kannattaa seurata silmä kovana.