Uusimmat

Halo-pelien takaiskut jatkuvat – Nyt jo koko pelisarjan johtaja lähti kävelemään

18.04.2023 13:52 Muropaketin toimitus

Halo-kehittäjä 343 Industriesilta on lähtenyt viime aikoina keskeisiä pelikehittäjiä. Koko pelisarja voi olla suurten muutosten edessä.

Halo Infinite oli etenkin yksinpelinsä osalta onnistunut comeback suositulle pelisarjalle, mutta sen jälkeen koko Halo-pelisarja on ollut kovassa vastatuulessa. Moninpeliä ovat vaivanneet suuret ongelmat, ja julkaisun vanavedessä pelisarja ja 343 Industries -studio ovat menettäneet keskeisiä kehittäjiä.

Aiemmin viime vuonna 343 Industries menetti ensin studion perustajan ja heti perään ohjelmoinnin johtajan. Sitten joulukuussa Halo Infiniten moninpelin luova johtaja lähti lätkimään, ja äskettäin koko Halo-pelisarjan keskeinen hahmo Joseph Staten jätti hommansa Microsoftilla ja siirtyi Netflixille uusiin tehtäviin.

LUE MYÖS: Netflixin peliosasto täydentyi nimekkäällä veteraanilla – kehitteillä uusi AAA-peli

Nyt Video Games Chronicle uutisoi, että koko Halo-pelisarjan johtaja Frank O’Connor olisi myös lähtenyt 343 Industriesilta. O’Connor on muuttanut LinkedIn-sivustolla statuksensa uuteen, julkistamattomaan työpaikkaan, eikä siis vaikuttaisi enää olevan Halon kanssa missään tekemisissä.

O’Connor ehti työskennellä Halo-pelien parissa vuodesta 2004 alkaen, ja hän on vastannut pelisarja suunnasta aina Halo 4:stä asti.

Aika näyttää, mitä Halo-sarjassa seuraavaksi tapahtuu. Joka tapauksessa ainakin pelisarjan kulisseissa on tapahtunut isoja muutoksia, jotka vaikuttavat varmasti tulevaan suuntaan.