Uusimmat

Halo-studion takaiskut jatkuvat – väkeä lähtee Halo Infiniten vanavedessä

15.09.2022 14:35 Muropaketin toimitus

343 Industries on jälleen menettänyt keskeisen työntekijän, vain muutama päivä studiojohtajan lähdettyä.

Viime vuonna ilmestynyt Halo Infinite sai hyvän vastaanoton etenkin tarinallisen kampanjan osalta, mutta sen jälkeen on 343 Industriesilla riittänyt ongelmia. Verkkopeliä on kritisoitu monestakin syystä, muun muassa epävakaudesta ja liian vähäisestä sisällöstä, eikä äsken kuopattu yhteistyömoodi yhtään auttanut pelistudion mainetta pelaajien keskuudessa.

Vain muutama päivä sitten Halo-johtaja Bonnie Ross irtisanoutui henkilökohtaisista syistä, ja nyt Eurogamer kertoo, että studion kerrotaan jälleen menettäneen keskeisen kehittäjän.

Nyt lähdössä on ohjelmoinnin johtaja David Berger. Hänet tunnetaan studion keskeisenä hahmona, joka johti muun muassa Halo Infiniten käyttämän Slipspace Engine -pelimoottorin kehitystä. Bergerin lähdölle ei ole toistaiseksi annettu selitystä.

Halon vuosi on muutenkin ollut kaikkea muuta kuin menestystarina. Pelin ongelmien ohella Halo -tv-sarja sai kehnon vastaanoton, mistä huolimatta sen toinen kausi on parhaillaan tekeillä. Halo Infiniten kolmas pelikausi puolestaan myöhästyy ensi vuoden maaliskuuhun asti.

Muropaketin uusimmat