Uusimmat

Hideo Kojiman salaisesta pelistä julkaistiin pelikuvaa ensimmäistä kertaa

05.11.2022 13:58 Muropaketin toimitus

Kojima Productionsin kehittämää Overdose-peliä voi nyt katsoa ensimmäistä kertaa, sillä siitä vuodettiin pelikuvaa. Video on kuvattu mobiililaitteelta, jolla peliä pelataan.

Vuonna 2019 julkaistu Death Stranding oli Hideo Kojiman ensimmäinen peli, jonka hän kehitti lopetettuaan yhteistyön Konamin kanssa. Myöhemmin selvisi, että Kojiman uusin on nimellä Project Overdose kulkeva kauhupeli, jonka pääosassa on Margaret Qualley. Näyttelijä esiintyi myös Death Strandingissä, ja nyt Overdosesta vuoti julkisuuteen pelikuvaa, jolla näkyi Qualleyn hahmo. Lisäksi pelikuva napattiin mobiililaitteesta. Asiasta kirjoittaa Exputer.

On mitä luultavinta, että peli on Overdose, sillä sen sankarina esiintyvä hahmo on Margaret Qualley. Qualley liikkui pimeillä käytävillä, joilla hän kohtasi jonkinlaisia yliluonnollisia vihollisia. Lopuksi peli kertoi, että se on Hideo Kojiman Overdose.

Lisäksi on uskottavaa, että kyseessä on Xbox cloud gaming -pilvipalvelupeli, jota pelattiin mobiilialustalla. Peliruudulla näkyi punainen piste, joka on tuttu monista kosketusnäytöllisistä peleistä. Kojima kertoi aiemmin tänä vuonna, että hän ryhtyi yhteistyöhön Microsoftin kanssa, jonka kehittämä pilviteknologia tuntui hänestä vakuuttavalta.

“On olemassa peli, jonka olen aina halunnut tehdä. Se on täysin uudenlainen kokemus, jota kukaan ei ole aiemmin nähnyt. Olen odottanut pitkään sitä hetkeä, että voin vihdoin ryhtyä tekemään sitä. Microsoftin huipputeknologialla luotu pilvipalvelun ja peliteollisuuden uuden trendin ansiosta voin haastaa itseni luomaan ennennäkemättömän konseptin. Siinä tulee kestämään, mutta olen innoissani siitä, että voin tehdä yhteistyötä Xbox Game Studiosin kanssa. Toivottavasti voin pian paljastaa siitä jännittäviä juttuja”, kertoi Kojima videoviestissään Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 -tapahtumassa.

LUE MYÖS: Kojima otti kantaa itseensä liittyvään salaliittoteoriaan: “Se on oikea maanvaiva