Uusimmat

Indielegenda La-Mulanan PC-uusintaversio ilmestyy kohta — ja kuulostaa rahan arvoiselta!

06.07.2012 16:00 Miikka Lehtonen

Jos La-Mulana ei ole tuttu (ja ainakin jollekulle teistä on, koska joku ehdotti sitä heinäkuun ihmepelien valikoimaani), nyt korvat hörölle: eräs kaikkien aikojen todellisista tuntemattomista pelihelmistä on tulossa uudelleen. Entistä ehompana ja alkuperäisen hengessä.

La-Mulana on tietyissä piireissä todellinen legenda. Vain Japanissa aikanaan julkaistu PC-helmi on kuin kokoelma kätkettyjä juttuja, hienoa retroseikkailua ja viittauksia pop-kulttuuriin. Peli sai kyllä fanikäännöksen, mutta se oli tavallaan hieman ongelmallinen ja teki pelistä vielä hankalamman kuin sen oli tarkoitus olla. Ja se oli alkujaankin hankala!

Mutta! Nyt La-Mulana tulee uudelleen. Uusintaversiona, jossa on entistä ehommat retrografiikat, uusi ja ammattimaisesti tuotettu käännös ja ties mitä muuta. Projektista on netissä puhuttu jo pitkään, mutta nyt sillä on myös julkaisupäivä: 13.7. Eli tasan viikon päästä. Traileri alla, sitten reaktioita.

 

Kollegani indiepelejä käsittelevällä sivustolla on päässyt pelailemaan pelin previkkaversiota eikä säästele jutussaan ylisanoja. Ja on todettava, että jos La-Mulanan uusintaversio kelpaa pelin hardcore-faneille, sen luulisi kelpaavan kenelle tahansa. Odotan innolla ja tämä paukahti myös ykkösellä heinäkuun outojen pelien listalleni.

Lähde: Indie Game Mag

Lue myös

Might & Magic -pelisarja laajenee moneen suuntaan – esillä Pirates, Duel ja Clash

Nettimeemi muuttui yllättävän toimivaksi kauhupeliksi

Päivän toinen kickstarter: Rotat haluavat rahasi toisen maailmansodan taktiseen räiskintään

Roma victrix! Seuraava Total War on Rome II!

Muropaketin uusimmat