Uusimmat

Iron Brigaden PC-versio on lähes täyttä rautaa

18.08.2012 10:00 Tero Lehtiniemi

Monkey Island -legenda Tim Schaferin perustama Double Fine Productions on tunnettu mainioista peleistään, mutta firman tuorein peli Iron Brigade, omaa sukuaan Trenched, jäi aikoinaan valitettavan vähälle huomiolle. Niinkin vähälle, ettei meille esimerkiksi toimitettu aikoinaan arvostelukoodia.

Nyt pelistä on julkaistu hiottu, laajennettu ja paranneltu PC-versio, jonka suhteen samaa virhettä ei onneksi tehty. Miikka tsekkasi pelin ja mitä ilmeisemmin piti näkemästään, jos verkko-ongelmia ei lasketa.

Iron Brigade, omaa sukua Trenched, kulki pitkän tien päästääksemme iloksemme. Yhdysvalloissa jo viime vuoden kesänä Xbox 360:lle julkaistu veikeä tower defence -peli katosi mystisesti Euroopan pelilistoilta julkaisupäivänsä aamuna.

Pitkän ihmettelyn ja arvonnan jälkeen kävi ilmi, että portugalilainen pelikehittäjä omisti tekijänoikeudet Trench-pelinimelle kehittämänsä lautapelin ansiosta. Lautapeliä ei vieläkään ole nähty kaupoissa, mutta Microsoft pelasi varman päälle: peli pistettiin takalevylle, kunnes joku keksi, mitä sille tehtäisiin.

Lopulta peli sitten ilmestyi loppusyksystä Iron Brigade –nimellä, kesken kiivaimman pelitykityksen ja vähäisellä mainonnalla. Ja kuten arvata saattaa, jäi aika vähälle huomiolle. Tämä oli suuri harmi, sillä peli itsessään on täyttä rautaa. Ja nyt itse kukin voi vihdoin huomata sen, sillä se on julkaistu Steamissa.

Lue koko arvostelu: Iron Brigade (360, PC)

Lue myös

Logitech G600 -MMO-hiiri hämmentää ja sekoittaa

Wreckateer (Xbox 360)

Deadlight (Xbox 360)

7 Wonders (lautapeli)