Uusimmat

Kehittäjän kovat lupaukset: “Hellblade 2 saa alkuperäisen pelin näyttämään indie-julkaisulta”

08.02.2022 19:11 Muropaketin toimitus

Hellblade-kehittäjä Ninja Theory panostaa jatko-osaan niin mittavasti, että se tulee jättämään alkuperäisen pelin varjoonsa.

Ninja Theory -yhtiön perustaja Tameem Antoniades kertoi, kuinka he haluavat vangita todellisuuden olemuksen Hellblade 2:een. Asiasta kertoo NME.

“Emme yritä tehdä Hellblade 2:sta täydellistä, vaan pikemminkin sellaisen kokemuksen, joka tuntuu uskottavalta ja viimeistellyn näköiseltä. Hellblade 2 saa alkuperäisen pelin näyttämään indie-julkaisulta”, Antoniades vannoi.

Ninja Theory näki huomattavasti vaivaa sen eteen, että peli tuntuu uskottavalta. Yhtiö kävi läpi yli 40 erilaista sijaintia Islannissa, jotka tuotiin peliin mukaan. Samoin pelissä näkyvät asusteet valmistettiin, ennen kuin ne skannattiin peliä varten. Lisäksi pelin sankaria näyttelevä Melina Juergens kävi lävitse mittavan taistelukoulutuksen, jotta myös toiminta välittyy realistisena.

“Paras tapa saada asiat tuntumaan aidolta ja uskottavalta on se, että ne pohjautuvat tosimaailmaan”, Antoniades lisäsi.

Senua’s Saga: Hellblade 2:n julkaisupäivämäärää ei ole vielä kerrottu. Peli tulee saataville Xbox Series -konsoleille ja PC:lle.