Uusimmat

Kohta voit pierrä ystäviesi yleiseen suuntaan sääntöjen turvin – rakastettu Monty Python taipuu roolipeliksi

09.09.2022 14:24 Muropaketin toimitus

Komedian ikoninen Monty Python -ryhmä on saamassa oman pöytäroolipelin.

Exalted Funeral on julkistanut Monty Python’s Cocurricular Medaeval Reenactment Programmen, joka on suositun sketsiryhmän sketseihin perustuva uusi pöytäroolipeli, uutisoi Dicebreaker. Kyseessä on eräänlainen vitsiversio klassisesta Dungeons & Dragons -roolipelistä.

Pelaajat voivat valita yhden kahdestakymmenestä erilaisesta hahmotilanteesta, joihin lukeutuu muun muassa ritareita ja sorrettuja talonpoikia. Kullakin heistä on viisi outoa ja hullunkurista kykyä, joiden avulla nämä koittavat selvitä surrealistisista ja usein humoristisista tilanteista.

Pelien keston on määrä olla hyvin lyhyitä, kerralla pelattavia pätkiä, jotta hahmot ennättäisivät joutua useisiin hauskoihin ja vaarallisiin tarinoihin. Pelinjohtajalla on niin ikään 20 erilaista persoonaa, jotka vaikuttavat tarinankerrontaan ja saattavat joutua vaihdetuksi kesken pelin.

Yksi pelin kantavista ideoista on antaa pelaajille mahdollisuus luoda montypythonmaisia skenaarioita, joskin monet pelaajat toteuttanee salaisimmat haaveet kookospähkinöillä ratsastamisen tai toisten yleiseen suuntaanpäin pieremisen suhteen.

Monty Python’s Cocurricular Medaeval Reenactment Programme on tarkoitus rahoittaa Kickstarterin kautta.