Uusimmat

Kuva: Dead or Alive 6 näyttää murskaavan hyvältä tuoreilla kuvakaappauksilla

13.06.2018 20:08 Muropaketin toimitus

Koei Tecmo on avannut Dead or Alive 6:n verkkosivut, joilla näkyvien kuvien perusteella se on pakkohankinta kaikille taistelupelien ystäville.

Uusi Dead or Alive julkistettiin äskettäin ja nyt sen viralliset nettisivut esittelevät upeiden kuvien lisäksi myös pelin yksityiskohtia.

Tarinaa avataan kertomalla, kuinka eräässä kylässä on sattunut ja tapahtunut ikäviä asioita. Sen seurauksena legendaarisen Mugen Tenshin -ninjaklaanin nokkahahmo jätti klaaninsa ja muutti vuorille asumaan. Sillä välin DOATEC-järjestön johtaja Helena Douglas ajautui kohtaamaan erityisiä voimia omaavan hahmon.

Lisäksi tarinassa on mukana mystiseksi neroksi kutsuttu hahmo, joka juonii ikäviä metkujaan.

Myös uusia combo-liikkeitä ja muita erikoisiskuja esitellään pelin nettisivuilla. Mukana on erikoisiskuja käyttävä mittari jota voi käyttää uusien taktiikoiden nuijimiseksi. Näitä ovat esimerkiksi Break Blow- ja Break Hold -hyökkäykset.

Break Blow on erikoiskyky jolla voi torjumisen lisäksi tehdä voimakkaan iskuliikkeen. Break Hold puolestaan on äärimmäisen tehokas hyökkäys, joka vastaa eri puolelta tuleviin iskuihin.

Uusia taisteluareenoja ovat esimerkiksi DOA Colosseum ja The Throwdown. Colosseum on Dead or Alive -turnauksen pääareena, kun Throwdown on jonkinlainen hämärä tappelukuja.

Dead or Alive 6 julkaistaan ensi vuoden alussa pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.