Uusimmat

Liuta uusia Xbox Game Pass -pelejä paljastettiin, mukana yksi “vuoden 2016 hauskimmista peliyllätyksistä”

18.07.2022 21:21 Muropaketin toimitus

Xbox Game Pass kasvaa huomisesta alkaen muun muassa kehutulla indie-pelillä, strategisella avaruuspelillä ja odotetulla uutuudella.

Xbox Game Pass -pelikirjastoon saapuu huomenna odotettu interaktiivinen seikkailupeli As Dusk Falls, joka käynnistyy vuonna 1998 tapahtuvasta ryöstöstä. Peli sijoittuu Arizonan osavaltion pikkukaupunkiin, ja sen ytimessä on valintoihin pohjautuva monelle eri vuosikymmenelle venyvä tarina. As Dusk Falls tulee saataville 19. heinäkuuta Xboxille, PC:lle ja pilvipalveluun.

Samana päivänä pelikirjastoon tulee Watch Dogs 2, jota sanottiin yhdeksi vuoden 2016 hauskimmaksi peliyllätykseksi. Watch Dogs 2 vie pelaajan hakkeriksi San Franciscon avoimelle pelimaailmalle, ja myös sitä voi pelata Xboxilla, PC:llä tai pilvipalvelua käyttäen.

21. heinäkuuta Xbox Game Pass -palveluun tulee saataville Sins of a Solar Empire: Rebellion, MotoGP 22 ja Torment: Tides of Numenera. Näistä ensimmäinen on pelattavissa vain PC:llä, ja MotoGP 22 julkaistaan PC:n lisäksi myös Xboxille ja pilvipalveluun. Torment: Tides of Numeneraa voi pelata Xboxilla ja pilvipalvelussa.

Indie-helmi Inside on osana Xbox Game Pass -palvelua heinäkuun 29. alkaen. Inside on synkkä tarinavetoinen seikkailupeli, joka yhdistelee intensiivistä toimintaa ja haastavia puzzle-pähkinöitä. Peliä kehuttiin erityisesti sen piinaavan tunnelman takia.

LUE MYÖS: Kuva | Nämä kaikki pelit tulevat Xbox Game Passiin seuraavan vuoden aikana