Uusimmat

Marvel’s Spider-Man saapuu viimeinkin PS5:lle itsenäisenä julkaisuna – PS4-version omistajille huonoja uutisia

04.05.2023 13:51 Muropaketin toimitus

Marvel’s Spider-Manin PS5-version voi pian ostaa erillisenä ostoksena, mutta pelin päivittäminen PS5-versioon on sekin maksullista.

Vuonna 2018 ilmestynyt Marvel’s Spider-Man on valtava hittipeli, josta tuli koko PlayStation 4 -konsolin menestynein julkaisu. Vuonna 2020 peli päivittyi PlayStation 5:lle Remastered-versiona, mutta se julkaistiin uudelle alustalle ainoastaan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -pelin Ultimate Editionin kylkiäisenä. Vasta nyt, yli kaksi vuotta käännöksen jälkeen, on peli saamassa itsenäisen julkaisunsa PS5:lle.

Video Games Chronicle kertoo, että Marvel’s Spider-Man Remasteredin PS5-versio julkaistaan myöhemmin toukokuussa PlayStation Storessa ja pelin hinnaksi on kerrottu 49,99 dollaria. Eurohintaa ei vielä tiedetä, sillä Euroopan PS Storesta peliä ei vielä löydy.

Ikävä kyllä, PS5-versioon päivittäminen ei ole PS4-version omistajille ilmaista. Päivitys maksaa VGC:n mukaan 10 dollaria. Lisäksi jos pelaaja on poiminut Marvel’s Spider-Manin PS Plussan pelikirjastosta, hän ei voi ostaa PS5-päivitystä.

Marvel’s Spider-Manin PS5-version itsenäisen julkaisun tarkkaa ilmestymispäivää ei ole vielä paljastettu. Insomniac Gamesilla on parhaillaan kehitteillä Marvel’s Spider-Man 2, jonka on määrä ilmestyä PS5:lle ensi syksynä.

LUE MYÖS:  Arvostelu | Marvel’s Spider-Man on viiden tähden supersankaripeli ja PlayStation 4:n parhaita julkaisuja