Uusimmat

Microsoft toi konsolipelaamisen älytelevisioon, mutta pelien suoratoistolaite koki erilaisen kohtalon

Kuva: Xbox

28.10.2022 17:48 Muropaketin toimitus

Microsoft Gaming -toimitusjohtaja Phil Spencer paljasti yksityiskohtia Keystone-nimisestä pelien suoratoistolaitteesta, joka tulee saataville vuosien päästä.

Microsoft julkisti viime vuonna laitteen, jolla voi suoratoistaa Xbox-pelejä suoraan televisioon. Keystone-nimisenä projektina kulkenut halpa laite toimii itsenäisesti, eli pelaamiseen ei tarvita Xbox-pelikonsolia. Laitteen julkaisu peruttiin. Asiasta kirjoittaa The Verge.

“Keystone oli koodinimi sellaiselle laitteelle, jota kehitimme yhtiön sisäisesti. Se oli pelien suoratoistoon pystyvä konsoli, joka ei vaadi paikallista laitteistoa. Halpa laite, jonka kytkeminen televisioon mahdollistaa Xbox-pelien suoratoiston”, sanoi Microsoft Gaming -toimitusjohtaja Phil Spencer.

Spencer jatkoi kertomalla, että hän näkee Xboxin tuovan markkinoille pelien suoratoistolaitteen, mutta sen on vielä vuosien päässä.

Xbox päätti erillisen laitteen sijaan ryhtyä yhteistyöhön eteläkorealaisen elektroniikkavalmistaja Samsungin kanssa.

“Laitoimme Samsungin älytelevisioihin appin, joka mahdollisti Xbox-pelien suoratoiston televisioon. Minulla on yhä Keystone-prototyyppi, se on hyllyllä tietokoneeni takana”, Spencer lausui.

Spencerin mukaan Keystone-laite ei tule saataville vielä moneen vuoteen.

LUE MYÖS: Xbox Game Pass on Microsoftille tuottoisa – yhtiöltä silti huolestuttavia uutisia tilaajille