Uusimmat

Miten gearit ja locustit mättävät OverRunissa? Tero testaa!

18.03.2013 20:45 Jukka O. Kauppinen

Gears of War: Judgement saapuu iloksemme jo tällä viikolla. Ja jotta oikein ehtisimme vielä vähäsen heruttamaan, niin sinkosimme testaamaan räiskeen OverRun-moninpelitilaa. Tero Lehtiniemi sahasi öttiäisiä ja kertoo, että kivaahan se oli!

Eri tavoitteiden lisäksi myös locustin ja COGin joukot eroavat toisistaan merkittävästi. COGeilla on käytössään neljä hahmoluokkaa:  scout on perinteinen tarkka-ampuja, soldier booshkalla ja rynnäkkökiväärillä aseistettu perustappaja. Engineer pystyy korjaamaan locusteja hidastavia aitoja ja asettamaan maahan tehokkaita konekivääritorneja. Medicin erikoisuus on parantavaa kaasua ilmaan päästävien kranaattien heittäminen.

Locusteilla eri hahmoluokkia on peräti kahdeksan. Ilmaisia ovat parantamiseen erikoistunut kantus-munkki, kranaatteja viskova grenadier, kamikaze-pommittaja ticker ja lähitaisteluspesialisti wretch. Locusteilla ero onkin siinä, että vahingon tekeminen nettoaa valuuttaa, jolla voi ostaa tehokkaampia superyksiköitä. Jättimäisenä corpserina tai maulerina pelaaminen onkin suurta hupia.

Lue koko ennakko: Gears of War: Judgment OverRun –ennakko (Xbox 360)

Lisää aiheesta

Gears of War: Judgment -ensikosketus – jylhä surulaulu täynnä melodramaattista tykitystä

Gears of War (Lautapeli)

Gears of War (PC)

Gears of War (Xbox 360) 

Gears of War 2 (Xbox 360)

Gears of War 3 (Xbox 360)